Nálunk is járt a Télapó!

2010.12.07. 14:30

Sikerült megbeszélni egy kedves barátunkkal, hogy eljátsza a Télapót. Nem volt nehéz rábeszélni, hiszen szereti a gyerekeket. Vettünk egy olcsó Télapó jelmezt, ami még illett is rá.

Zsófi már egy héttel a Mikulás előtt be volt sózva, és úgy aludtunk el esténként, hogy "Télapós" dalokat énekeltem neki.

Délelőtt csináltunk néhány hópelyhet papírból, amit Zsófi irányításával ragasztottam fel a falra! :)

Aztán rajzoltunk is a Télapónak (amit a nagy izgalomban elfelejtettünk odaadni neki).

A délutáni alvásból felébredve már rohant az ablakhoz, hogy mikor jön már a Télapó.

Aztán délután 5 után megérkezett. Úgy meglepődött, hogy először csak nézte, és egy kukkot sem szólt. Aztán behívta, és néhány perc után feloldódott. Annyi csokit kapott, azt sem tudta melyiket bontsa ki. A legjobban egy adventi naptár tetszett neki, amiből mindenkit végig kínált! A Télapó kapott először!!! Nem ismerte fel a barátunkat.

Még a Télapó szokatlan kérését is teljesítette, hogy táncoljon neki. Persze tudta a Télapó nagyon jól, hogy Zsófi imád táncolni! :)

Jól sikerült az első emlékezetes Mikulás!

És akkor a végére egy közös kép a Télapóval! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ezocsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr622499573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása